PANASARAN

Kami narékahan pikeun janten pabrik kualitas luhur
  • about us
  • IMG_2557
  • IMG_3008

Tentang Kami

Zhangjiakou Shehwa Machines Co., Ltd.

(Sateuacanna disebut SWMC) éta mangrupikeun pabrik HBXG anu mimitina sareng bisnis utama pikeun nyayogikeun tukang ripper, agul, mobil handapeun listrik, perumahan anu ngabagi kakuatan sareng perakitan nyetir akhir anu diperyogikeun pikeun buldoser, ogé bagian sareng komponén mesin pertambangan, sapertos chassis, track assembling, rooler sareng balok kanggo rig pengeboran. Di 2010, saatos transformasi pabrik, SWMC janten pabrik khusus mesin konstruksi sareng mesin pertambangan ...

Pikeun nempo deui
Rencanana pikeun ngadegkeun produksi produk anu paling lengkep
sareng pusat penjualan