Perkenalan Perusahaan

Zhangjiakou Shehwa Machines Co., Ltd.

Tentang Kami

Zhangjiakou Shehwa Machines Co., Ltd. (Sateuacanna disebut SWMC) éta mangrupikeun pabrik HBXG anu mimitina sareng bisnis utama pikeun nyayogikeun tukang ripper, agul, undercarriage, perumahan anu ngabagi kakuatan sareng perakitan nyetir akhir anu dilengkepan pikeun buldoser, ogé bagian sareng komponén mesin pertambangan, sapertos chassis, track assembling, rooler sareng balok kanggo rig pengeboran. Di 2010, saatos transformasi pabrik, SWMC janten pabrik khusus mesin konstruksi sareng mesin pertambangan, ogé salaku distributor resmi produk HBXG di pasar domestik sareng luar negeri. HBXG mangrupikeun pabrikan khusus produk serial mesin konstruksi, sapertos buldoser, excavator, wheel loader sareng sajabana, ogé mesin tatanén, sareng ogé pabrikan tunggal ngagaduhan hak intelektual sareng terang ngeunaan cara ngadamel buldoser nyetir sprocket sareng sadar produksi massal di Cina.

SWMC tempatna di Xuanhua, kota bersejarah di belah kulon kalér Propinsi Hebei anu ngan ukur 175 kilometer ti Beijing. Kota Xuanhua mikaresep transportasi & telekomunikasi anu merenah. Butuh sakitar hiji jam ti pabrik ka Beijing ku karéta gancang-gancang; tilu jam ka Bandara Internasional Ibukota nganggo mobil, sareng 6 jam ka Xingang Seaport nganggo treuk. SWMC ngaliput lega 230,000 méter pasagi kalayan 120.000 méter pasagi handapeun buktina sareng kalayan total 350 staffs kalebet 85 ahli profesional.

Langkung ti 30 nagara
RUANG LABUNG KAUNGSA
Karyawan

Ngagaduhan kakuatan pangembangan téknologi anu kuat sareng pusat R&D, SWMC mangrupikeun perusahaan téknologi luhur, ogé perusahaan budidaya sateuacanna pikeun pamekaran sipat inteléktual di propinsi Hebei. SWMC ngagaduhan Sértipikat Sistem Manajemen Mutu (QMS) di 2012. Produk SWMC ngagaduhan sababaraha gelar kehormatan ti nagara, propinsi & kementerian ogé garis industri sareng sajabana, ngagaduhan reputasi sareng nilai mérek anu langkung luhur dina industri mesin, sareng diekspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah, ngalangkungan Asia Tenggara, Afrika, Wétan-tengah jsb.

Produk utama: DTH Drilling rig; Buldoser; Pipelayer; Loader; Excavator; Treuk tambang; Bagian & komponén pikeun mesin.

IMG_3008
SHEHWA-IMG_2503
Rigs pangeboran
Hidrolik Top Hammer Driling Rig 360-TH; T45
Crawler dipisahkeun dipasang permukaan hidrolik 360-DTH; 370-DTH
Dipisah Pigmatic Drilling Rig 380-DTH
Pangeboran hidrolik Top Hammer Surface lengkep terpadu
kalayan Air-compressor T45
Rig pangeboran hidrolik kalayan parobihan otomatis tina rod X5
Crawler hidrolik lengkep dipasang permukaan liang blast diaméterna ageung
rig bor handap-liang D8
Lagu Tipe Bulldozer
Buldoser struktur normal Séri TY160; Séri TY165; Séri TY220; Séri TY230;
Buldoser nyetir Sprocket-naék SD7Nseries; Séri SD8N; SD9Nseries;
Produk pipelayer DGY25G; DGY40G; DGY55; DGY70H; DGY90
Produk excavator
Tipe excavator kabayang HTL120; HTL150
Jenis excavator lagu XE215C; ZG3210; ZG3365
Treuk tambang GT3380; GT3500; GT3600; GT3700

SWMC-360-DTH; Rig pangeboran 370-DTH loba digunakeun dina ranjau terbuka sapertos semén, metalurgi, ranjau batubara, tambang, peleburan liang peleburan di jalan tol, jalan raya, konservasi cai, PLTA sareng proyek pambangunan pertahanan nasional. Kisaran ukuran liang na nyaéta 90-152mm sareng 90-178mm, anu tiasa dilengkepan ku sababaraha jinis kompresor hawa pikeun ngawujudkeun pengeboran DTH tekanan tinggi. SWMC-380-DTH mangrupikeun rig pangeboran pneumatic tipe-kinerja tinggi anu dikembangkeun sareng didamel ku SWMC Drilling Rig saluyu sareng sarat industri "béaya rendah, efisiensi tinggi" tina industri pengeboran. SWMC-T45 permukaan hidrolik palu luhur hidrolik permukaan rig pangeboran nganggo rig pangeboran batu hidrolik kakuatan tinggi YAMAMOTO pikeun operasi perforating. Éta ku kompresor rig pangeboran hidrolik Top hidrolik Pinuh.

Kalayan ngembangkeun langkung ti 10 taun, SWMC ngumpulkeun sareng ngabentuk setoran budaya perusahaan anu jero. SWMC bakal taat kana filsafat ---- Pikeun nyiptakeun nilai pikeun palanggan, sasuai sareng kode kalakuan --- kajujuran, Sumanget, Efisiensi, keukeuh promosi inovasi, nampilkeun produk sareng jasa kualitas pikeun klien global, ngawujudkeun pamasukan umum sareng mitra jeung konsumén!

Zhangjiakou Shehwa Machines Co., Ltd.

Hoyong damel sareng urang?