Taros Kami

Zhangjiakou Shehwa Machines Co., Ltd.

Alamat

Halaman No.172, Jalan Shengtai, Xuanhua, Zhangjiakou, Propinsi Hebei, Cina

Telepon

Mobile: +86 18631391536 (WhatsApp)

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu: 10 énjing ka 2 sonten
Minggu: Ditutup

Facebook: +86 18631391536

Twitter: +86 18631391536

Wechat: mshehwacarol

QQ: 2402298623

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami