Warta

  • SWMC 360-DTH DRILLING RIG AT CONSTRUCTION SITES OF SHANDONG PROVICE,CHINA

    SWMC 360-DTH DRILLING RIG DI SITUS PEMBANGUNAN PROVISI SHANDONG, CINA

    Rig pangeboran Xuanhua ngadamel kasuksésan anu hadé - 50 unit SWMC 360 pengeboran RIGS nganggo langkung ti 1,800 ton bahan peledak dina kirang ti sabulan, langkung ti dua kali konsumsi padamelan sadidinten. Tianchen Qixiang Nylon New Material Project, proyék konci Provinsi Shandong kalayan total ...
    Maca deui
  • SWMC T45-TH DRILLING RIG IS WORKING AT LIMESTONE QUARRY OF CHANGPING DISTRICT OF BEIJING

    SWMC T45-TH DREAM DRIGING Damel DI LIMESTONE QUARRY OF CHANGPING DISTRICT OF BEIJING

    Tambang Fengshan, tempatna di Kacamatan Changping, Beijing, mangrupikeun dasar pasokan bahan baku kapur tina Beijing Cement Works Co., Ltd., anu dipeunteun salaku "Satuan Pilot Tambang Hijau Nasional" ku Kamentrian Bumi sareng Sumber Daya di 2011 sareng hiji tina perusahaan semén munggaran anu ngalirkeun ...
    Maca deui
  • SWMC 370-DTH subsigface pangeboran rig seueur dianggo dina situs konstruksi

    SWMC 370 subsigface drilling rig suksés ngarengsekeun proyék grouting yayasan proyék perumahan di Guangzhou, Cina. Proyék perumahan di Guangzhou ngalangkungan lega 62,000 m2, diantarana 44.000 m2 aya di luhur bumi sareng 18,000 m2 aya di jero taneuh. Aya 25 lantai di luhur taneuh ...
    Maca deui
  • Conto panerapan rig pangeboran SWMC dina rékayasa fotovoltaik

    Kalayan kakurangan tanaga tradisional, pamekaran sareng panggunaan énergi énggal narik perhatian sadaya nagara di dunya. Dina waktos anu sami, énergi énggal photovoltaic Cina ngembang pesat, sareng téknologi laun-laun asak, caket atanapi reac. ..
    Maca deui
  • Pangiriman dilakukeun lancar pikeun buldoser handapeun Proyék Perminyakan Nasional Rusia

    Séptémber — Ragrag saparapat datang, usum panén kalayan buah anu beunghar sareng nyebarkeun seungitna! Buldoser anu ngempelkeun hasil kerja keras staf HBXG "pikeun Petroplem Project Rusia anu dimeunangkeun ku HBXG parantos hasil dikirimkeun pikeun pasar CIS deui! Ieu mangrupikeun beuli tender sékundér pikeun ...
    Maca deui
  • Pakét Solusi SWMC Sateuacanna kanggo Pertambangan BEIFANG

    SWMC, produsén Mesin Pengeboran, dina cara anu sami pikeun nyayogikeun produk mesin lengkep pikeun konsumén, ngagunakeun langkung ti 20 taun pangalaman industri pikeun nyayogikeun solusi pangeboran anu dipercaya pikeun pangguna mesin pengeboran bawah permukaan sareng ngabantosan palayanan pelanggan ...
    Maca deui
  • Luhur-sprocket buldoser pikaresep!

    Tanggal 12 Maret 2020, angkatan buldoser SD7N ningkat-sprocket dikirimkeun ka palabuhan sareng siap dimuat pikeun pasar daérah Rusia & CIS. Bulldozer angkatan ieu dipésér ku nasabah tambang, pikeun ngalaksanakeun padamelan pikeun nyaring sareng numpuk bahan sampul. Aranjeunna mésér ...
    Maca deui
  • Ngalawan Epidemik, Nganteurkeun Sacara Waktos!

    Nyanghareupan wabah epidemi coronavirus noval, para staff SWMC ngalakukeun sagala léngkah anu diperyogikeun pikeun mastikeun "kasus inféksi Nol", sareng nyobian maksimal pikeun pangaruh pangiriman sacara pas waktuna. Dina Mar.5th, 2020, sakumpulan buldoser TS160-3HW dikirim ka Tenggara ...
    Maca deui