Conto panerapan rig pangeboran SWMC dina rékayasa fotovoltaik

Kalayan kakurangan tanaga tradisional, pamekaran sareng panggunaan énergi énggal narik perhatian sadaya nagara di dunya. Dina waktos anu sami, énergi énggal photovoltaic Cina ngembang pesat, sareng téknologi laun-laun asak, ngadeukeutan atanapi ngahontal tingkat maju dunya. Ku alatan éta, nagara maju ka arah pangwangunan, tujuan stratégis, tugas utama sareng ukuran kawijakan fotovoltaik.

Proyék pembangkit listrik fotovoltais, kalayan kapasitas dipasang 40MWP (MW), perenahna di kota Wulanchabu, Daérah Otonom Mongolia Batin, kalayan élévasi sakitar 1500-1520 méter, kagolong kana iklim muson buana sareng iklim padang pasir padang pasir gurun di zona sedeng tengah. Dipengaruhi ku tekanan Dataran Tinggi Mongol, suhu maksimum 36,5 derajat, suhu minimum dikurangan 39 derajat, jero maksimum taneuh beku nyaéta 220cm, jero maksimum salju 19cm, sareng rata-rata taunan présipitasi nyaéta 315.3mm.

Lembaga desain akhirna nangtoskeun skéma pengeboran tihang fotovoltaik sapertos kieu: 150mm aperture, jero jero 1.0-1.5m.

SWMC nyayogikeun 8 unit mesin pengeboran SWMC 370 anu cocog pikeun konstruksi fotovoltaik, 5 unit mesin pengeboran SWMC 360 kalayan kamampuan pendakian anu kuat, 3 unit mesin pangeboran SWMC D50 anu cocog pikeun gerakan taneuh datar anu gancang pikeun situs fotovoltaik, jumlahna 7 sét SullaiR Amérika 600RH sareng 550RH kompresor udara, 4 sét kompresor hawa Fusheng Elman 630, sareng 5 sét kompresor hawa Liuzhou Fuda 180-19.

SWMC 370, SWMC 360 sareng SWMC D50 driller nganggo crawler to walk, anu ngagaduhan adaptasi rupa bumi anu saé, stabilitas anu saé sareng kinerja kaamanan tinggi. Torsi kaluaran kakuatan mesin puteran ageung, anu tiasa direngsekeun dina hiji waktos dina kaayaan géologis sapertos batu cobblestones sareng fosil angin, tanpa kedah dibor kadua.

Kompresor hawa Sullar, kompresor hawa Fushenger, kompresor hawa Liuzhou Fidelity, nalika ngebor bukaan ageung pikeun ngajaga stabilitas tekanan, pikeun ngajaga kagancangan prosés anu lengkep.

Kamampuh naék 40 derajat Pengeboran Rigs of SWMC 370 sareng SWMC 360 mastikeun kamajuan proyek. Mesin pangeboran SWMC dilengkepan winch listrik pikeun ngebor liang tihang ku lamping anu langkung luhur, anu parantos ngalengkepan tugasna tindikan anu sesah. SWMC D50 rig pangeboran posisi sisi, posisi gancang sareng akurat sareng pangeboran, pikeun nyingkahan runtah waktos.

Pangeboran Rigs SWMC 370, SWMC 360 sareng SWMC D50 dilengkepan impeller beuleum nalika ngebor ngalangkungan lapisan batuan. Nalika ngebor kana taneuh teras digentoskeun ku fittings pipa anu langkung.

Kalayan 16 pangeboran RIGS dina proyek, padamelan pengeboran 4 susunan alun-alun 1MW (jumlahna 800 kelompok kalayan 6.400 liang) réngsé dina hiji bulan, anu mastikeun kualitas sareng jadwal proyék, sareng teu aya kacilakaan kaamanan nalika prosés pangwangunan. waktos anu sami, digabungkeun sareng karakteristik proyek situs, numutkeun kaayaan lokal pikeun nyandak sababaraha ukuran konstruksi, prosés pembentukan liang lancar, kualitas saé, saatos uji coba pihak katilu, sadaya indikator tés nyumponan sarat resmi sareng desain, sareng diala pangalaman pangeboran anu langkung saé, sareng manpaat pikeun aplikasi proyék pangwangunan ka hareup.

fqwew


Waktos Post: Nov-02-2020