SWMC 370-DTH subsigface pangeboran rig seueur dianggo dina situs konstruksi

SWMC 370 subsigface drilling rig suksés ngarengsekeun proyék grouting yayasan proyék perumahan di Guangzhou, Cina.

Proyék perumahan di Guangzhou ngalangkungan lega 62,000 m2, diantarana 44.000 m2 aya di luhur bumi sareng 18,000 m2 aya di jero taneuh. Aya 25 lantai diluhureun taneuh, kalebet 4 lantai handapeun podium sareng 4 lantai handapeun taneuh. Total jangkungna gedong nyaéta 108.8m, jero tina pondasi pondasi 16.9m, sareng daérah lokal nyaéta 21.1m. Struktur rékayasa didesain salaku struktur témbok geser bingkai beton bertulang sareng yayasan didesain salaku pondasi rakit datar.

Mertimbangkeun pangaruh anti ngambang tina lantai bawah tanah, grup baud anti ngambang disetél dina podium kidul proyék ieu. Diaméterna baud anti-ngambang nyaéta 130mm, jarakna 780mm, sareng jero liangna 8m.

Pilihan mesin pangeboran ngagaduhan pangaruh penting kana kamajuan lancar tina proyék samberan anti-ngambang yayasan. SWMC milih mesin pengeboran bawah laut SWMC 370 pikeun perusahaan konstruksi, anu cocog sareng dua sét kompresor udara SullaiR Amérika 600RH, kalayan tekanan kerja 1.7 Mpa sareng perpindahan udara 17m3. Éta ngagaduhan efisiensi kerja anu tinggi, konsumsi énergi rendah, struktur mékanis saderhana, operasi sareng kontrol anu merenah, anu tiasa nyaluyukeun kontrol parameter pangeboran sacara real time, sareng kinerja sareng épisiénsi na tiasa nyayogikeun kabutuhan proyek.

Mesin pengeboran bawah permukaan SWMC 370 mangrupikeun mesin pengeboran bawah permukaan kinerja tinggi, nyayogikeun efisiensi tinggi, reliabilitas tinggi sareng mesin pengeboran multi-fungsional pikeun rékayasa grouting yayasan. Dina proyék ieu, panerapan mesin pengeboran bawah permukaan SWMC 370, ningkatkeun pisan efisiensi konstruksi.

Kusabab batu dasarna nyaéta volume rusak, tibatan ngagiling rusak, gandeng ku speed debit tinggi, handap liang bersih, teu aya fenomena naksir ulang, jadi SWMC 370 mesin pangeboran hidrolik, ngagaduhan efisiensi pangeboran anu langkung luhur sareng tingkat pemanfaatan énergi tibatan rotary umum pangeboran.

SWMC 370 rig pangeboran tiasa ngalengkepan liang pangeboran kualitas, kusabab pangaruh DTH hidrolik tina handapeun liang, waktos batu percussive frekuensi pondok pisan, lithology rock hard ngarobih pangaruh dina efek naksir henteu ageung, henteu gampang ngabentuk torsi defleksi sakedik , sahingga ngabentuk aturan liang, kualitas saé, bersih, sareng sacara efektif tiasa nyegah batuan heuras sareng formasi kompléks liang pangeboran masalahna. Kusabab kagiliran rotasi anu handap pikeun alat pangeboran, kasempetan tabrakan antara alat pangeboran sareng témbok liang nyaéta dikirangan, janten henteu gampang pikeun témbok liang ambruk sareng kacilakaan anu sanés.

Mesin pengeboran bawah laut SWMC 370 dipuji ku pihak konstruksi dina proyék ieu kusabab kaunggulanana sapertos sambungan anu saderhana, konstruksi anu merenah, setrés anu jelas sareng periode konstruksi anu pondok. Ayeuna Éta seueur dianggo dina ngawangun proyek konstruksi.

1232


Waktos Post: Nov-05-2020