SWMC-370-DTH crawler dipisahkeun dipasang permukaan hidrolik handap-liang rig pangeboran

Pedaran pondok:

Rig pangeboran SWMC-370-DTH seueur dianggo dina ranjau terbuka sapertos semén, metalurgi, ranjau batubara, tambang, peleburan liang pangeboran di jalan tol, jalan raya, konservasi cai, PLTA sareng proyek pambangunan pertahanan nasional.


Detil Produk

Tanda Produk

SWMC-370-DTH

crawler misah dipasang permukaan hidrolik handap-the-hole pengeboran rig

SHEHWA-370-DTH-Drilling Rig (2)

● CIRI

Rig pangeboran SWMC-370-DTH seueur dianggo dina ranjau terbuka sapertos semén, metalurgi, ranjau batubara, tambang, peleburan liang pangeboran di jalan tol, jalan raya, konservasi cai, PLTA sareng proyek pambangunan pertahanan nasional. Kisaran ukuran liang na nyaéta 90-178mm, anu tiasa dilengkepan ku sababaraha jinis kompresor hawa pikeun ngawujudkeun pengeboran DTH tekanan tinggi.

1. Kamampuh pareum-beban

Awak pigura dirarancang ku alat poros gravitasi, anu ngirangan résistansi gesekan nalika leumpang, ningkatkeun kateguhan hubungan antara awak sareng jalur, sareng ngajantenkeun sasis tina rig pangeboran awét sareng stabil. Nalika nyebrang lamping, sareng nanjak bujur tiasa ngahontal 35 derajat.

2. Pangurangan Rotary

Peréduksi lurus-waos gaduh naék suhu anu handap, beban-bantalan anu panjang sareng umur jasa anu panjang, anu tiasa nyaluyukeun kagancangan puteran numutkeun kana karasa batu. Sirah Rotary dilengkepan motor hidrolik Eton pikeun ngahontal kaayaan gawé anu stabil. Éta dilengkepan nguatkeun shock absorber joint pikeun ngirangan gaya réaksi pangaruh liang pangeboran pikeun ngarusak reducer rotary.

3. Alat panyabutan lebu

Kolektor lebu ngadopsi téknologi dorongan nyemprotkeun debu, anu ngagaduhan kamampuan ngabersihan debu anu kuat, épisiénsi panyabutan debu anu tinggi, konsentrasi émisi rendah, tingkat kabocoran hawa anu handap, konsumsi énergi anu rendah, operasi anu stabil sareng dipercaya, sareng ngajaga kasihatan operator. Kalayan bahan saringan kualitas luhur, épisiénsi panyabutan debu sareng umur jasa dijamin.

● SPESIFIKASI UTAMA

Diaméter pangeboran 90-178mm
Tekanan Udara Goréng 1.7-2.5 Mpa
Ngabalikeun torsi 3280N.m
Laju muter  0-110Rpm
Angkat angkatan 20KN
Ngageser pigura ayun Kénca 54 ° / Katuhu 50 °
Ngageser pigura pitching 135 °
Pangeboran ayun ayun Kénca / Katuhu 45
Nyébor booming pitched horizontal 22 ° / 65 °
Kamampuh kelas 35 °
Pabrikan Mesin YUCHAI Diesel jsb
Daya anu dinilai 73.5 / 92 Kw
Diménsi 5750 * 2170 * 2300mm
Beurat 7200kg
SHEHWA-370-DTH-Drilling Rig (3)
SHEHWA-370-DTH-Drilling Rig (1)
SHEHWA-370-DTH-Drilling Rig (4) (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami