T160-3 Buldoser

Pedaran pondok:

T160-3F buldoser semi-kaku ditunda, transmisi drive langsung, undercarriage tipe lagu, biasa ngawangun jalan, asup kahutanan, kalayan fitur visi anu saé, épisiénsi kerja tinggi, biaya perawatan murah.


Detil Produk

Tanda Produk

T160-3 Buldoser

T160-32

● Pedaran

T160-3F buldoser semi-kaku ditunda, transmisi drive langsung, undercarriage tipe lagu, biasa ngawangun jalan, asup kahutanan, kalayan fitur visi anu saé, épisiénsi kerja tinggi, biaya perawatan murah.

● spésifikasi utama

Dozer: Dengdekkeun

Operasi beurat (kalebet ripper) (Kg): 16600

Tekanan taneuh (kalebet ripper) (KPa): 68

Ngukur lagu (mm): 1880

Gradién: 30/25

Min. clearance taneuh (mm): 400

Kapasitas dozing (m): 4.4

Lebar sabeulah (mm): 3479

Max. jero ngali (mm): 540

Diménsi gembleng (mm): 514034793150

Mesin

Ketik: WD10G178E25

Dipeunteun révolusi (rpm): 1850

Kakuatan Flywheel (KW / HP): 121/165

Max. torsi (Nm / rpm): 830/1100

Peunteun konsumsi bahan bakar (g / KWh): 218

Sistem handapeun karéta                        

Jenis: Ayunan jinis sinar anu disemprot

Struktur ditunda bar ékualiser: 6

Jumlah rol lagu (unggal sisi): 6

Jumlah rol pamawa (unggal sisi): 2

Pitch (mm): 203.2

Lebar sapatu (mm): 510

Gir   1St.    2nd     3Kalurahan    4th     Ka-5

Teruskeun (Km / h) 0-2.7 0-3.7 0-5.4 0-7.6 0-11.0

Undur (Km / h) 0-3.5 0-4.9 0-7.0 0-9.8

Ngalaksanakeun sistem hidrolik

Max. tekanan sistem (MPa): 15.5

Jenis pompa: Pompa gir

Kaluaran sistemL / mnt: 170

Sistem nyetir

Kopling utama: Biasana dibuka, jinis baseuh, kontrol panguat hidrolik.

Transmisi: Normalna gir gear drive, kopling shift leungeun baju sareng dua operasi uas, transmisi ngagaduhan opat payun sareng dua speed mundur.

Kopling setir: Multiple-disc garing Metalurgi disk dikomprés ku cinyusu. hidrolik dioperasikeun.

Kopling rem: rem nyaeta minyak dua arah ngambang band rem dioperasikeun ku pedal suku mékanis.

Final drive: Drive final mangrupikeun réduksi ku spur gear sareng sprocket segmen, anu disegel ku segel duo-kerucut.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami