TY230-3 Buldoser

Pedaran pondok:

TY230-3 buldoser semi-kaku ditunda, mindahkeun hidrolik, hidrolik dikontrol tipe lagu buldoser. Planét, transmisi pergeseran kakuatan anu dioperasikeun ku Unilever. Sistem operasi anu dirancang numutkeun rékayasa manusa sareng mesin ngajantenkeun operasi langkung gampang, éfisién sareng akurat.


Detil Produk

Tanda Produk

TY230-3 Buldoser

TY230-32

● Pedaran

TY230-3 buldoser semi-kaku ditunda, mindahkeun hidrolik, hidrolik dikontrol tipe lagu buldoser. Planét, transmisi pergeseran kakuatan anu dioperasikeun ku Unilever. Sistem operasi anu dirancang numutkeun rékayasa manusa sareng mesin ngajantenkeun operasi langkung gampang, éfisién sareng akurat. Kakuatan anu kuat, performa anu saé, efisiensi operasi anu luhur sareng tampilan lega nunjukkeun fitur kaunggulan. Pilihan kaasup U-agul (Kapasitas 8.1m), tilu ripper shank, ROPS sareng alat-alat sanésna. Ieu mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun ngawangun jalan, konstruksi hidro-listrik, modifikasi lapangan, gedong palabuhan, pangwangunan tambang sareng konstruksi sanésna.

● spésifikasi utama

Dozer: Dengdekkeun

Operasi beurat (kalebet ripper) (Kg): 24840

Tekanan taneuh (kalebet ripper) (KPa): 76

Ngukur lagu (mm): 2000

Gradién: 30/25

Min. clearance taneuh (mm): 405

Kapasitas dozing (m): 7.8

Lebar sabeulah (mm): 3666

Max. jero ngali (mm): 540

Diménsi gembleng (mm): 573336663380

Mesin

Ketik: CUMMINS NT855-C280S10

Dipeunteun révolusi (rpm): 2000

Kakuatan Flywheel (KW / HP): 169/230

Max. torsi (Nm / rpm): 1050/1400

Peunteun konsumsi bahan bakar (g / KWh): 217

Sistem handapeun karéta                        

Jenis: Ayunan jinis sinar anu disemprot

Struktur ditunda bar ékualiser: 7

Jumlah rol lagu (unggal sisi): 7

Jumlah rol pamawa (unggal sisi): 2

Pitch (mm): 216

Lebar sapatu (mm): 560

Gir   1St.    2nd     3Kalurahan

Teruskeun (Km / h) 0-3.8 0-6.8 0-11.8

Undur (Km / h) 0-4.9 0-8.5 0-14.3

Ngalaksanakeun sistem hidrolik

Max. tekanan sistem (MPa): 19.1

Jenis pompa: Pompa gir

Kaluaran sistemL / mnt: 194

Sistem nyetir

Transmisi: Planét, transmisi pergeseran kakuatan kalayan tilu kagancangan sareng tilu laju tibalik, kagancangan sareng arah tiasa gancang digéser.

Kopling setir: Multiple-disc garing Metalurgi disk dikomprés ku cinyusu. hidrolik dioperasikeun.

Kopling rem: rem nyaeta minyak dua arah ngambang band rem dioperasikeun ku pedal suku mékanis.

Final drive: Drive final mangrupikeun réduksi ku spur gear sareng sprocket segmen, anu disegel ku segel duo-kerucut.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami