TYS165-3HW Bulldozer

Pedaran pondok:

TYS165-3HW bulldozer nyaéta 165 horsepower track-type dozer kalayan hidrolik drive langsung, semi-kaku ditunda sareng hidrolik ngabantosan operasi, pilot kontrol agul hidrolik sareng setir tingkat tunggal sareng kontrol marake. TYS165-3HW buldoser dicirikeun ku épisién tinggi, pandangan terbuka ...


Detil Produk

Tanda Produk

TYS165-3HW Bulldozer

TYS165-3HW1

● Pedaran

TYS165-3HW bulldozer nyaéta 165 horsepower track-type dozer kalayan hidrolik drive langsung, semi-kaku ditunda sareng hidrolik ngabantosan operasi, pilot kontrol agul hidrolik sareng setir tingkat tunggal sareng kontrol marake.

TYS165-3HW buldoser dicirikeun ku efisien tinggi, tampilan kabuka, struktur dioptimalkeun, operasi gampang sareng jasa kalayan béaya rendah sareng kualitas dipercaya sadayana.

Éta mangrupikeun produk paningkatan pikeun penanganan sampah anu tiasa dianggo.

● spésifikasi utama

Dozer: Dengdekkeun

Beurat operasi (kalebet ripper) (Kg): 192200

Tekanan taneuh (kalebet ripper) (KPa): 41.1

Ngukur lagu (mm): 2300

Gradién: 30/25

Min. clearance taneuh (mm): 373

Kapasitas dozing (m): 4.6

Lebar sabeulah (mm): 4222

Max. jero ngali (mm): 400

Diménsi gembleng (mm): 552842223190

Mesin

Ketik: WD10G178E25

Dipeunteun révolusi (rpm): 1850

Kakuatan Flywheel (KW / HP): 121/165

Max. torsi (Nm / rpm): 830/1100

Peunteun konsumsi bahan bakar (g / KWh): 218

Sistem handapeun karéta                        

Jenis: Lagu na bentukna segitiga. 

Sprocket diangkat luhur élastis ditunda: 7

Jumlah rol lagu (unggal sisi): 6

Jumlah rol pamawa (unggal sisi): 2

Pitch (mm): 203

Lebar sapatu (mm): 800

Gir ka-2 ka-3

Teruskeun (Km / h) 0-3.59 0-6.76 0-12.37

Undur (Km / h) 0-4.33 0-8.90 0-14.96

Ngalaksanakeun sistem hidrolik

Max. tekanan sistem (MPa): 12

Jenis pompa: Pompa minyak gir

Kaluaran sistemL / mnt: 185

Sistem nyetir

Konverter torsi: 3-unsur 1-tahap 1-tahap

Transmisi: Planét, transmisi pergeseran kakuatan kalayan tilu kagancangan sareng tilu laju tibalik, kagancangan sareng arah tiasa gancang digéser.

Kopling setir: Cakram metalurgi kakuatan minyak sababaraha-disk dikomprés ku cinyusu. hidrolik dioperasikeun.

Kopling rem: rem nyaeta minyak dua arah ngambang band rem dioperasikeun ku pedal suku mékanis.

Final drive: Drive final mangrupikeun réduksi dua kali ku spur gear sareng sprocket segmen, anu disegel ku segel duo-kerucut.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami