TYS230-3 Buldoser

Pedaran pondok:

TY230-3 buldoser semi-kaku ditunda, mindahkeun hidrolik, hidrolik dikontrol tipe lagu buldoser. Planét, transmisi pergeseran kakuatan anu dioperasikeun ku Unilever. Sistem operasi anu dirancang numutkeun rékayasa manusa sareng mesin ngajantenkeun operasi langkung gampang, éfisién sareng akurat.


Detil Produk

Tanda Produk

TYS230-3 Buldoser

TYS230-32

● Pedaran

TY230-3 buldoser semi-kaku ditunda, mindahkeun hidrolik, hidrolik dikontrol tipe lagu buldoser. Planét, transmisi pergeseran kakuatan anu dioperasikeun ku Unilever. Sistem operasi anu dirancang numutkeun rékayasa manusa sareng mesin ngajantenkeun operasi langkung gampang, éfisién sareng akurat. Kakuatan anu kuat, performa anu saé, efisiensi operasi anu luhur sareng tampilan lega nunjukkeun fitur kaunggulan. Ieu mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun ngawangun jalan, konstruksi hidro-listrik, modifikasi lapangan, gedong palabuhan, pangwangunan tambang sareng konstruksi sanésna.

● spésifikasi utama

Dozer: Dengdekkeun

Bobot operasi (kalebet ripper) (Kg): 26710

Tekanan taneuh (kalebet ripper) (KPa): 42

Ngukur lagu (mm): 2250

Gradién: 30/25

Min. clearance taneuh (mm): 510

Kapasitas dozing (m): 11

Lebar sabeulah (mm): 4310

Max. jero ngali (mm): 500

Diménsi gembleng (mm): 606043103425

Mesin

Ketik: CUMMINS NT855-C280S10

Dipeunteun révolusi (rpm): 2000

Kakuatan Flywheel (KW / HP): 169/2000

Max. torsi (Nm / rpm): 1036/1400

Peunteun konsumsi bahan bakar (g / KWh): 217

Sistem handapeun karéta                        

Jenis: Ayunan jinis sinar anu disemprot.

Struktur ditunda bar ékualiser: 8

Jumlah rol lagu (unggal sisi): 8

Jumlah rol pamawa (unggal sisi): 2

Pitch (mm): 216

Lebar sapatu (mm): 910

Gir     Ka-3 ka-3

Teruskeun (Km / h) 0-3.8 0-6.8 0-11.8

Undur (Km / h) 0-4.9 0-8.5 0-14.3

Ngalaksanakeun sistem hidrolik

Max. tekanan sistem (MPa): 19.1

Jenis pompa: Pompa minyak gir

Kaluaran sistemL / mnt: 194

Sistem nyetir

Konverter torsi: 3-unsur 1-tahap 1-tahap

Transmisi: Planét, transmisi pergeseran kakuatan kalayan tilu kagancangan sareng tilu laju tibalik, kagancangan sareng arah tiasa gancang digéser.

Kopling setir: Cakram metalurgi kakuatan minyak sababaraha-disk dikomprés ku cinyusu. hidrolik dioperasikeun.

Kopling rem: rem nyaeta minyak dua arah ngambang band rem dioperasikeun ku pedal suku mékanis.

Final drive: Drive final mangrupikeun réduksi dua kali ku spur gear sareng sprocket segmen, anu disegel ku segel duo-kerucut.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami