SWMC-X5 Hidrolik Pangeboran Rig

Pedaran pondok:

SWMC-X5-DTH Crawler dipisahkeun dipasang sistem parobihan rod otomatis permukaan rig pangeboran hidrolik sareng cab ...


Detil Produk

Tanda Produk

SPECIFICAITONS SWMC X5 Hidrolik Pangeboran Rig

● CIRI

SWMC-X5-DTH Crawler dipisahkeun dipasang sistem parobihan rod otomatis permukaan rig pangeboran hidrolik sareng taksi

Desain optimasi itungan pangeboran SWMC-X5 pangeboran, pamekaran sareng panerapan sistem cocog sareng beban adaptasi, sadar yén kakuatan anu cocog sareng sistem kakuatan tina kakuatan pikeun ngompa pikeun dimuat, sacara efektif ngirangan konsumsi énergi tina saluruh mesin, sareng mastikeun kinerja sareng luhur reliabiliti sakabeh mesin. Éta cocog pikeun ranjau pit ageung sareng sedeng sapertos semén, metalurgi, tambang batubara sareng tambang.

1. Alat rod nyambungkeun sareng ngabongkar otomatis tina permukaan hidrolik beulah handapna liang pengeboran

Alat panyimpenan batang bor tiasa nampung lima batang bor, anu tiasa ngahontal jero pangeboran anu paling jero langkung ti 18 méter kalayan batang bor 3 méter. Alat rod anu nyambungkeun sareng ngabongkar otomatis hartosna waktos proyék sadayana tiasa disimpen.

2. Cab tina beulah permukaan hidrolik beulah handap pengeboran

Taksi anu aman sareng nyaman nyayogikeun operator pikeun visi anu lega, sareng operator tiasa aman ngadukung sareng ngendalikeun kaayaan pangeboran, sareng langsung ngalaksanakeun parobihan sareng operasi pangeboran.

3. kamampuan luar jalan

Sasis artikulasi ngambang tiasa nyadar (± 15 darajat floating adaptasi diri, sareng kamampuan pendakian maksimal tiasa ngahontal 30 darajat.

● SPESIFIKASI

Diaméter pangeboran

115-165mm

Tekanan kerja

1.38-2.46Mpa

Ngabalikeun torsi

3300N.m

Laju muter

0-80Rpm

Angkat angkatan

18KN

Ngageser pigura ayun

Ditinggalkeun 33 ° / Katuhu 44 °

Pigura pigura Slding

106,5 °

Bor ayunkeun ayun

Kénca / Katuhu 35 °

Ngadu booming

Horisontal 20 ° / 51 °

Kamampuh kelas

30 °

Pabrikan Mesin

YuChai Diesel jsb

Daya Anu Dipeunteun

92kw

Diménsi

7595 * 2190 * 3253mm

Beurat

9000kg

0b9dabb5

Parameter téknis

Modél

SWMC-X5-DTH

Modél

SWMC-X5-DTH

Tekanan kerja (Mpa)

1.05-2.46

Dill booming pitching (°)

Yang 51 / Bend ka handap 20 °

Diaméter Driling (mm)

115-165

Ngageser pigura pitching (°)

106,5 °

Jangkungna pangeboran (m)

3.6

Torsi Rotary (Nm)

3300

Gradeability (°)

30 °

Perjalanan ngageser pigura (mm)

4115

Hiji waktos propulsi (m)

3

Angkat angkatan (N)

18000

Kecepatan puteran (rpm)

0-80

Modeu Impactor

DTH4 "/ 5" / 6 "

Panjangna santunan (mm)

1000

Metoda debu

Dédusting garing

Jangkungna kait (mm)

570

Lebar angkot

2190

Sakabeh kakuatan (kw)

92

Pabrikan

YC4A125Z-T21

Beurat total (kg)

92

Pabrikan

Guangxi Yuchai Machines Co., Ltd.

Diménsi sakabéh (mm)

7595 '* 2190 * 3253

Daya anu dinilai (kw)

92

Geser pigura ayun (°)

Kénca33 ° / katuhu44 °

Laju damel (rpm)

2200

Ayunan ledakan bor (°)

Kénca35 ° / katuhu35 °

Kapasitas bahan bakar (L)

200


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami