Pakét Solusi SWMC Sateuacanna kanggo Pertambangan BEIFANG

SWMC, produsén Mesin Pengeboran, dina cara anu sami pikeun nyayogikeun produk mesin lengkep pikeun konsumén, ngagunakeun langkung ti 20 taun pangalaman industri pikeun nyayogikeun solusi pangeboran anu dipercaya pikeun pangguna mesin pengeboran bawah permukaan sareng ngabantosan layanan palanggan pikeun ngahontal tujuan rékayasa kalayan béaya rendah sareng efisiensi tinggi. Dilaporkeun yén kerjasama antara pabrikan rig pangeboran Xuanhua SWMC sareng tambang BEIFANG henteu diwatesan pikeun nyayogikeun alat-alat. Nalika tambang BEIFANG peryogi pisan bahan, SWMC ogé nyayogikeun jasa kontrakan X5A-DTH. Penggalian BEIFANG henteu kedah nanem modal seueur artos, anu ngahémat biaya produksi sareng ngirangan résiko masukan. Rig pangeboran SWMC tiasa langkung ngartos kabutuhan quarry BEIFANG sareng nyayogikeun solusi anu berharga pikeun pamekaran kahareup na.

SWMC nyayogikeun téknologi pengeboran ka BEIFANG Quarry, tempatna di kota Chaoyang, propinsi Liaoning, pikeun ngabantosan ningkatkeun épisiensi peledakan.

Kémbang anu dipendakan dina tambang BEIFANG mangrupikeun batu pasir kualitas paling luhur. Penggalian rencana pikeun menambang sakitar 3 juta méter kubik batu di dieu unggal taun.

Urang tiasa ngabayangkeun yén upami urang ngebor liang kalayan jero 22m sareng diaméter 115mm ku palu, bakal aya kacenderungan anu écés sareng épisiénsi pangeboran bakal turun. Kusabab éta, tambang BEIFANG ngagaleuh 2 sét SWMC X5A-DTH beuleum hidrolik lengkep mesin dihasilkeun SWMC. Éta tiasa dianggo sareng impeller beuleum tekanan tinggi, sareng tekanan kerja dugi ka 21bar.

Héséna batu nyaéta karasa sedeng F = 8-10. Saatos tés teras-terasan dina quarry, éta parantos diputuskeun pikeun ngadopsi prosés liang condong sareng apertur 140mm sareng Sudut 30 derajat tina arah vertikal. Ku cara kieu, stabilitas léngkah tiasa langkung saé, garis résistansi tiasa seragam, sareng persentase ageung sareng résidu tiasa dikirangan.

X5A-DTH anu dihasilkeun ku Taiye, pabrik rig pangeboran di Xuanhua, dianggo pikeun ningkatkeun efisiensi. BEIFANG milih bor ieu kusabab sacara akurat tiasa ngendalikeun Angle pangeboran, ngabersihan liang sareng mulus témbok liang, ngeborkeun liang jero sareng ngebor langkung gancang.

Tambang BEIFANG nempatkeun syarat khusus pikeun efisiensi produksi. Kami sering nyarios, "langkung saé kualitas formasi liang, langkung saé blasting, sareng tangtosna, hasilna langkung saé. Kalayan kecap séjén, ngirangan jumlah blasting sekundér tiasa ningkatkeun produktivitas.

Rig bor X5A-DTH mangrupikeun operasi anu lengkep mandiri, dilengkepan ku tekanan hawa tinggi DTH impor pangeboran kompresor hawa wahana, nawiskeun kuari BEIFANG nyaéta 2 mesin standar lengkep, kusabab janten liang anu condong, janten peryogi desain khusus tina karét panutup lebu, ogé kusabab batu keras, bor peryogi Setélan parameter khusus.

Salaku conto, struktur géologis quarry peryogi pamilihan sakedik cepil sareng huntu kolom atanapi campuran huntu kolom sareng huntu spring. Bit bor diputer di antara 70 sareng 80 révolusi per menit, sareng fisur batu anu henteu katingali handapeun permukaan tiasa nyababkeun liang gagal ngawangun, atanapi senar bor nyangkut dina liang, atanapi tekanan murag.

Dina hal efisiensi produksi, pikeun liang jero 22 méter, waktos pangeboran parantos dikirangan tina 1 liang per 45min janten rata-rata 1 liang per 30min.

1

Pos waktos: Aug-28-2020