Pangiriman dilakukeun lancar pikeun buldoser handapeun Proyék Perminyakan Nasional Rusia

Séptémber — Ragrag saparapat datang, usum panén kalayan buah anu beunghar sareng nyebarkeun seungitna! Buldoser anu ngempelkeun hasil kerja keras staf HBXG "pikeun Petroplem Project Rusia anu dimeunangkeun ku HBXG parantos hasil dikirimkeun pikeun pasar CIS deui!

Ieu mangrupikeun mésér tender sékundér pikeun kiriman buldoser séri TY165-3 kanggo perusahaan Perminyakan Rusia. Perusahaan Perminyakan Rusia pisan wareg ku kinerja operasi praktis angkatan mimiti merk SWMC TY165-3 buldoser séri, utamina anu saé pisan kinerja suhu lemah sareng reliabilitas anu hadé.

TY165-3 series bulldozer mangrupikeun buldoser struktur normal anu dikembangkeun ku HBXG dina dasar panggunaan kaunggulan struktural Caterpillar "s D6D bulldozer sareng kaunggulan transmisi buldoser D55 Komatsu" s. Bulldozer nyoko kana girboks Komatsu D85 "s buldoser ku koefisien panyimpenan kakuatan ageung sareng sistem transmisi anu dipercaya & tahan lami. Pigura chassis ningkat ningkatkeun kamampuan mesin sakumna adaptasi sareng kaayaan kerja keras.

Saprak awal taun ieu, wabah COVID-19 parantos sumebar di sakumna dunya. Nalika ngalaksanakeun padamelan anu saé dina pencegahan sareng pangendali wabah, HBXG merhatoskeun pisan kana paningkatan manajemén internal, nyepetkeun pamutahiran produk sareng kontrol kualitas, fokus kana keluhan pelanggan, nyandak tindakan gancang, ningkatkeun tingkat layanan, sareng ningkatkeun kapuasan pelanggan. Samentawis éta, volume penjualan pasar sadar pertumbuhan anu tetep.

1 2

 


Waktos Post: Sep-04-2020