T100G-3 Buldoser

Pedaran pondok:

Éta ngagaduhan ciri gantung semi-kaku, drive mékanis. Kopling utami garing. monitoring listrik, penampilan anu saé, éta seueur dianggo dina ngawangun jalan, pertanian sareng konstruksi sanésna.


Detil Produk

Tanda Produk

T100G-3 Buldoser

T100G-32

● Pedaran

Éta ngagaduhan ciri gantung semi-kaku, drive mékanis. Kopling utami garing. monitoring listrik, penampilan anu saé, éta seueur dianggo dina ngawangun jalan, pertanian sareng konstruksi sanésna.

● spésifikasi utama

Dozer: Lempeng

Operasi beurat (kalebet ripper) (Kg): 10400

Tekanan taneuh (kalebet ripper) (KPa): 54

Ngukur lagu (mm): 1650

Gradién: 30/25

Min. clearance taneuh (mm): 368

Kapasitas dozing (m): 2.4

Lebar sabeulah (mm): 2571

Max. jero ngali (mm): 370

Diménsi gembleng (mm): 420029353020

Kalayan ripper: 520029353020

Mesin

Ketik: LR61A3-23

Dipeunteun révolusi (rpm): 2300

Kakuatan Flywheel (KW / HP): 100

Max. torsi (Nm / rpm): 400/1600

Peunteun konsumsi bahan bakar (g / KWh): 242

Sistem handapeun karéta                        

Jenis: Ayunan jinis sinar anu disemprot

Struktur ditunda bar ékualiser: 6

Jumlah rol lagu (unggal sisi): 6

Jumlah rol pamawa (unggal sisi): 1

Pitch (mm): 171

Lebar sapatu (mm): 450

Gir   1St.    2nd     3Kalurahan    4th

Teruskeun (Km / h) 0-2.6 0-3.86 0-6.68 0-10.29

Undur (Km / h) 0-3.67 0-6.63

Ngalaksanakeun sistem hidrolik

Max. tekanan sistem (MPa): 16

Jenis pompa: Pompa gir

Kaluaran sistemL / mnt: 80

Sistem nyetir

Kopling utama: Biasana dibuka, Jinis garing.

Transmisi: Normalna gir gear drive, kopling shift baju sareng dua operasi uas, transmisi ngagaduhan opat payun sareng dua speed mundur.

Kopling setir: Multiple-disc garing Metalurgi disk dikomprés ku cinyusu. hidrolik dioperasikeun.

Kopling rem: rem nyaeta minyak dua arah ngambang band rem dioperasikeun ku pedal suku mékanis.

Final drive: Drive final mangrupikeun réduksi ku spur gear sareng sprocket segmen, anu disegel ku segel duo-kerucut.

KAPASITAS COOLANT JEUNG LUCRICANT

Kapasitas Tangki Bahan Bakar (L): 250

Kapasitas Tangki Hidrolik (L): 32

Kapasitas Oli Mesin (L): 22

Konverter Torsi, Transmisi, Gear Bevel, Kapasitas Kopling Steering (L): 9

Kapasitas Drive Final (L): 30

Pilihan Ripper

Jenis Ripper: 3-Shank Ripper

Max. Jerona Ngali (mm): 150

Max. Angkat (mm): 280

Shank of Distance (mm): 713

Beurat (kg): 750


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami